Filátko z candáta

01.06.2011 | 22:55
Filátko z candáta

Filátko z candáta pošírované v panenském olivovém oleji s tymiánovou smetanovou omáčkou, grilovaný kukuřičný klas s hoblinkami parmazánu a cherry rajčátkem.
Ingredience pro 5 osob 1,5 kg filetu z candáta 2 dcl olivového oleje čerstvý tymián sůl 5 dcl smetany 33% 4 dkg parmazánu 5 kukuřičných klasů 10 cherry rajčátek citron grilovací koření (paprika ml., pepř ml., chilly ml., sůl)
Připravené filety vložíme do olivového oleje a zvolna do max. 80 °C pošírujeme s čerstvým tymiánem asi 7 min. Zvlášť si připravíme smetanovou omáčku: smetanu svaříme,  zredukujeme do přiměřené hustoty, přidáme čerstvý tymián, sůl.
Kukuřičné klasy připravíme na grilu nebo silné pánvi s grilovacím kořením. Pak vyjmeme hotové filety z oleje na předem vyhřátý talíř, osolíme, přelijeme část filátka smetanovou omáčkou, doplníme grilovaným kukuřičným klasem, hoblinkou parmazánu a cherry rajčátkem. Zdobíme citronem a snítkou tymiánu.
Přejeme vám dobrou chuť…

c. & k. Restaurant U starýho Procházky

www.c-k-restaurant.cz


Obrázek č.0



počet zhlédnutí: 2348

tento článek najdete ve vydání: KAM po Česku červen 2011

Máte zájem
o zásílání novinek?

Zadejte Vaši emailovou adresu a zajistěte si tak aktuality z České republiky.

Produkt byl úspěšně přidán do košíku
Produkt byl úspěšně odebrán z košíku

Děkujeme za Vaši odpověď,

Nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů byl zaznamenán.

Váš záznam bude z databáze Vydavatelstvím KAM po Česku s.r.o. vymazán neprodleně, nejpozději však v zákonné lhůtě.

Váš hlas byl započítán. Děkujeme.