Kuchařka, blogerka a cestovatelka Kamila Rundusová alias KAMU se narodila 6. února 1990 v Praze. Po absolvování střední hotelové školy se rozhodla prohloubit své kulinářské schopnosti na Novém Zélandě. Následně se zdokonalovala ve vaření také v Peru, Číně, Vietnamu, Thajsku, Austrálii či v Anglii, kde v Londýně vařila v restauraci patřící Jamiemu Oliverovi. Své kuchařské a cestovatelské zkušenosti Kamila zúročila nejen ve svých dvou exotických kuchařkách, ale také v dokumentárních seriálech pro Českou televizi.
KAM byste pozvala naše čtenáře na výlet po České republice?
Miluju jižní Moravu, a proto bych čtenáře vašeho časopisu pozvala právě do tohoto kraje. Pokud si totiž chci odpočinout nebo načerpat novou inspiraci, tak jednoznačně volím Pálavu, protože se tam pro mě pokaždé zastaví čas. Navíc mě koštování vína v tamních sklípcích a procházky krásnou krajinou vždy nabijí novou energií. Také jsou zde velmi vřelí obyvatelé. Samozřejmě mám na jižní Moravě zmapovaná i další krásná místa, jakým je třeba Lednicko-valtický areál. Tyto výlety už jsou ale spojovány rovněž s gastronomií, protože se tady nachází takové malé hospůdky, kde dělají výborné jídlo. Nikdy například neodolám kyselici a dalším pokrmům ze zelí. A přestože nejsem moc na uzeniny, tak si zde ráda pochutnám i na klobásách.
Děkuji Vám za zajímavý tip na výlet a dovolte mi, abych Vám popřála mnoho úspěchů v profesním i osobním životě.
Tereza Blažková, foto © Wikimedia Commons, archiv Kamily Rundusové
Nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů byl zaznamenán.
Váš záznam bude z databáze Vydavatelstvím KAM po Česku s.r.o. vymazán neprodleně, nejpozději však v zákonné lhůtě.