Království hraček Bambule a Sparkys  Přidat aktualitu

23.09.2019 | 20:44
Království hraček Bambule a Sparkys

Hračky Vánoc 2019 pro nejmenší
Praha, 19. 9. 2019 – Letošní Vánoce už mají své favority mezi hračkami! Nejmenší děti a předškoláky zaručeně potěší, když jim Ježíšek pod stromeček nadělí plyšového zvířecího kamaráda, který umí spoustu triků a je s ním velká zábava. Jejich novým nejlepším kamarádem se může stát letošní novinka – interaktivní bernardýn Samby, pohádkový jednorožec Luna a na hlasové povely reagující Hafíci.

Samby – interaktivní plyšový bernardýn
Letošní interaktivní plyšová novinka se jmenuje Samby. Malý bernardýn má rád mazlení a taky rád chodí na procházky. Chcete vidět, co všechno dokáže? Pohlaďte ho po hlavě. Samby si umí sednout, vrtět ocáskem, hýbat hlavou, ale i štěkat. Když nasadíte Sambymu vodítko, může ho vaše dítko vzít na procházku. Zatleskejte a malý bernardýn se k vám radostně rozběhne. Samby je roztomilý a zábavný kamarád pro vaše děti. Tato hračka je určena dětem od 3 let. Pořídíte ji v hračkářstvích Bambule a Sparkys za 1999,90 Kč.

Luna – pohádkový jednorožec
Roztomilý plyšový jednorožec Luna je vyroben z příjemného plyše. Co dokáže? Nejen, že umí mrkat svýma velkýma očima, ale má navíc i krásnou duhovou hřívu a svítící roh. Děti okouzlí vyprávěním pohádek. Kouzelná Luna bude tím pravým kamarádem, který vaše ratolesti uloží ke spánku. Zná tři kouzelné pohádky! Která bude u vás doma tou nejoblíbenější? O Zlatovlásce a třech medvědech, Popelce nebo Na vlásku? Pohádkový plyšový jednorožec se stane nejlepším společníkem na cestě do říše snů… Tato hračka je určena dětem od 2 let. Pořídíte ji v hračkářstvích Bambule a Sparkys za 1699,90 Kč.

Hafíci – věrní plyšoví kamarádi
Rozkošní plyšoví pejsci, kteří umí reagovat na 13 hlasových povelů? To jsou Hafíci – retrívr Lumpík a husky Maxík! Dokáží panáčkovat, dávat pac, štěkat, cvičit, tančit, a dokonce i udělat stojku! Poslechnou každý povel a stanou se věrnými kamarády vašich dětí. Až uvidíte, jaké umí triky, ohromí nejen děti, ale i celou rodinu. Tato hračka je určena dětem od 3 let. Pořídíte ji v hračkářstvích Bambule a Sparkys za 999,90 Kč.

BAMBULE TV: Online televize nabitá zábavou
Praha, 19. 9. 2019 – Království hraček Bambule a Sparkys představují novou webovou platformu – dětskou internetovou televizi Bambule TV. Ta je určena širokému dětskému publiku ve věku 2–10 let. Na své si zde přijdou i starší děti, a dokonce i rodiče. Programová skladba zaujme nejmenší i dospělé diváky. Těšit se můžete na rozmanitou nabídku programů. Najdete tu večerníčky, animované filmy, kreativní pořady, aktuální YouTube scénu, ale i originální pořady z vlastní produkce Bambule TV.

„Cílem Bambule TV je nabídnout kvalitní obsah a zároveň bezpečnou platformu pro děti a jejich rodiče. Děti se mohou při sledování pořadů zabavit, ale třeba i vzdělávat. Koncepce pořadů je volena tak, aby oslovila každé publikum. Naše on-line televize nabízí rozmanitou programovou skladbu, to nejlepší ze světa on-line videí. Vše na jednom místě, snadno po ruce. Rodiče ocení, že děti mohou trávit svůj čas sledováním obsahu, který je pro ně vhodný a inspirativní,“ uvádí Jana Krčková, marketingová ředitelka pro sítě prodejen Království hraček Bambule a Sparkys. Následně dodává: „Hlavním posláním dětské televize je utřídit a co nejvíce zpřehlednit pořady pro děti. Díky tomu i rodiče mají jistotu, že se jedná o kvalitní a bezpečné zdroje.“

Bambule TV, kterou můžete sledovat na webu www.bambuletv.cz, přes aplikaci v mobilu nebo v případě exkluzivních pořadů přímo na YouTube kanále Bambule TV, přináší novinky ze světa hraček, oblíbené seriály a exkluzivní pořady. Nová internetová televize připravuje i soutěže, reportáže nebo talentovou show. Své oblíbené pořady si tu najde každý. Jejím největším přínosem je dostupnost, přehlednost a jistota, že obsah, který tu naleznete, prošel pečlivým výběrem a kontrolou.

Bambule TV není v současné době zpoplatněná, a proto pro její sledování stačí připojení k internetu.
Více naleznete na www.bambuletv.cz

Kapka naděje v Bambuli a Sparkys:
Pomozte nám naplnit Studnu naděje… a buďte i vy o kapku lepší.
Praha, 19. 9. 2019 – Aby letošní Vánoce byly radostné i pro děti v nemocnicích, spojilo se Království hraček Bambule a Sparkys s Nadačním fondem Kapka naděje. Pokud zakoupíte jakoukoli hračku v prodejnách nebo na e-shopu Bambule a Sparkys a věnujete ji do Studny naděje, pošlete ji tím přímo k dětem do nemocnic. Zisk z prodeje navíc poputuje na konto Nadačního fondu Kapka naděje. Projekt bude zakončen přímým přenosem Galavečera Kapky naděje.

„Charitativní akce Kapka naděje v Bambuli a Sparkys nese podtitul Pomozte nám naplnit Studnu naděje… a buďte i vy o kapku lepší. Cílem projektu je pomoci dětem v nemocnicích po celé České republice zažít krásné Vánoce. Protože o tom přece Vánoce jsou – o šťastných dětech a dobrých skutcích. Chceme rozdávat radost nemocným dětem a finančně přispět Nadačnímu fondu Kapka naděje, proto jsme s nimi letos navázali spolupráci,“ upřesňuje záměr partnerství Jana Krčková, marketingová ředitelka Wormelen Group. Zákazníci mohou projekt podpořit zakoupením jakékoliv hračky v kamenném obchodě nebo e-shopu Království hraček Bambule a Sparkys. Tuto hračku pak věnují do pomyslné Studny naděje, ze které budou následně rozeslány dětem do nemocnic po celé České republice. Celý zisk z nákupu těchto hraček navíc poputuje nadačnímu fondu Kapka naděje, který pomáhá nemocným dětem celoročně.Charitativní akce se mohou zákazníci zúčastnit také nákupem dárcovské nálepky ve tvaru kapky, kterou rovněž zakoupí v prodejnách Bambule a Sparkys. Nálepku si mohou podepsat a nalepit ji v prodejně na tabuli dárců Studny naděje.
Celá akce bude oficiálně zahájena 1. 10. a potrvá až do 22. 12. 2019.

Přidejte se ke členům Fanklubu Lollipopz a užívejte si jeho výhody a dárky
Praha, 19. 9. 2019 – Fanoušci oblíbené dívčí skupiny Lollipopz ocení, že Království hraček Bambule a Sparkys, společně s Lollipopz, založily nový oficiální Fanklub Lollipopz! Fanoušci si mohou vybrat hned z několika variant členství. Získají tím exkluzivní výhody, dárky, ale i zážitky. Budou moci být s Lollipopz neustále v kontaktu. Neuteče jim už ale ani žádná novinka ze světa této populární kapely.

Fanklub Lollipopz nabízí zájemcům tři typy členství. Oficiální, COOL a VIP. Členové Fanklubu získají originální merchandise, přístup do aplikace Fanklubu se všemi funkcemi a zároveň i další výhody. Aplikace umožňuje sledování aktuálních novinek, soutěží, ale i možnost stažení originální tapety a vyzvánění do mobilu. VIP členové se dokonce budou moci s Lollipopz setkat osobně, zúčastnit se natáčecího dne a užívat si speciální akce pouze pro ně. Fanoušci si zaručeně užijí spoustu zábavy s každou z variant členství. Záleží jen na nich, kterou si zvolí. Členství ve Fanklubu Lollipopz lze zakoupit na prodejnách Království hraček Bambule a Sparkys. Pak již postačí stažení aplikace a aktivace členství. Pokud si fanoušci chtějí všechny výhody aplikace vyzkoušet na 14 dní zdarma mohou použít promo kód RUZOVYJEDNOROZEC. Aplikace je ke stažení na Google Play i AppStore. Více informací a kompletní seznam výhod členství najdete na www.fanklublollipopz.cz/clenstvi

Kdo je Lollipopz?
Populární dívčí skupina Lollipopz, pro kterou jsou typické barevné paruky, je známá zejména pro svá hudební a taneční vystoupení a YouTube videa, která sledují více než desetitisíce fanoušků po celé ČR. Více informací je k dispozici na www.lollipopz.cz.
Letošní rok Lollipopz zakončí dvěma vánočními MEGASHOW. Konají se 8. 12. 2019 v Brně (ZonerBobyhall) a 14. 12. 2019 v Praze (Lucerna).

Kája a její pořad Kája Dětem nově i na Bambule TV
Praha, 19. 9. 2019 – Rodinná hudební show pro nejmenší je nyní ke zhlédnutí i na Bambule TV. Nejmladší diváci, děti do věku 7 let, si mohou nyní užívat zábavná hudebně-taneční videa. Na jednom místě jsou volně dostupné všechny díly bez složitého vyhledávání. Veškerý relevantní obsah se zobrazí po zadání klíčového hesla na jedno kliknutí. CD Kája dětem můžete zakoupit v Království hraček Bambule a Sparkys od 249 Kč. Koncem července letošního roku představilo Království hraček Bambule a Sparkys ve spolupráci s KawaiiProduction s.r.o. nový dětský fenomén, který ocení jak rodiče, tak i děti. „Základem jsou chytlavé a rytmické písničky s textem pro nejmenší děti. Písničky o zvířátkách, ufonech, skřítkovi nebo písničky, na které si děti rádi zacvičí a zatancují,“ uvádí Kája z pořadu Kája Dětem. V důsledku toho se děti mohou zábavnou formou nejen učit, ale i tancovat, cvičit a poznávat svět okolo sebe.
Původní YouTube pořad Kája Dětem je nyní v přehledné formě i na Bambule TV. V této zábavní show společně s Kájou vystupuje i maňásek, kterého umělecky zastupuje profesionální loutkoherec Dalibor Kubečka, kamarád Bambuláček. Společná vystoupení, která se konají v rámci dětských show po celé České republice, mají na cílové publikum, jímž jsou děti ve věku 2 až 4 roky, pozitivní dopad. Aktuální přehled vystoupení umělecké dvojice Kája Dětem, ukázky písniček Káji, a to včetně jejího debutového alba Hop, hop tanyny! (2019), ale i čerstvé informace o pořadu naleznete na www.kajadetem.cz.

Kdo je Kája Dětem?
Karolína Blehová pochází z Chrasti u Chrudimi, ale se svým partnerem žije v Bystřici u Benešova. Po absolvování gymnázia v Hlinsku získala bakalářský titul na Provozně ekonomické fakultě ČZU v Praze, kde aktuálně dokončuje poslední ročník magisterského studia v oboru Ekonomika a management. V roce 2015 se Karolína stala součástí projektu AquaBabes, ve kterém se spolupodílela na nahrání skladby Čistá jako láska, ke které vyšel také videoklip. Součástí prezentace projektu bylo natáčení pro soukromé televize a vystoupení na Mattoni koktejl festivalu 2015.
Společnost Kawaii Production s.r.o., která do projektu Kája Dětem obsadila Karolínu Blehovou, se mj. věnuje produkci současného úspěšného dětského fenoménu Lollipopz.
 


A. Vítová Andrea Kerestešová Kája Dětem Anetka Iveta Vítová Moderátorka Bambule TV Zuzanka a p. Jana Krčková Krájení dortu Bambule TV Krájení dortu Bambule TV TK 19. 9. 2019 Kája a Dalibor Kubečka Jana Krčková marketingová ředitelka Wormelen Group Iveta Vítová Jana Krčková, marketingová ředitelka Wormelen Group Iveta Vítová Anetka p. Jana Krčková Kája Iveta Vítová Andrea Kerestešová Iveta Vítová Iveta Vítová s dcerou Tisková konference Království hraček Bambule a Sparkys Hračky Vánoc 2019 a v pozadí Vendula Pizingerová a Kája Bambule TV dort Společné foto Andrea Kerestešová Charitativní projekt Kapka naděje v Bambuli a Sparkys Jana Krčková a Vendula  Pizingerová



Máte zájem
o zásílání novinek?

Zadejte Vaši emailovou adresu a zajistěte si tak aktuality z České republiky.

Produkt byl úspěšně přidán do košíku
Produkt byl úspěšně odebrán z košíku

Děkujeme za Vaši odpověď,

Nesouhlas se zpracováním Vašich osobních údajů byl zaznamenán.

Váš záznam bude z databáze Vydavatelstvím KAM po Česku s.r.o. vymazán neprodleně, nejpozději však v zákonné lhůtě.

Váš hlas byl započítán. Děkujeme.